20.11.2022 Ticaret Denetmen Yardımcılığı Sınavı Süreci

Değerli Adaylar,

20 Kasım 2022 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilecek olan Ticaret Denetmen Yardımcılığı Sınavı'na dair süreç aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Sınavınızda başarılar dileriz.

TARİH

SÜREÇ

AÇIKLAMA

3-9 Kasım 2022

Sınav Ücretlerinin Yatırılması

Adaylar, 9 Kasım 2022 Çarşamba saat 23.59’a kadar ASBÜSEM'in banka hesabına 80,00 TL sınav ücreti yatırır.

IBAN: TR830001200941100044000026

Alıcı: Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü

Açıklama: TDYS, T.C. Kimlik No, Ad Soyad

14-20 Kasım 2022

Sınav Giriş Belgelerinin Yayınlanması

Adayların sınava giriş belgeleri internet ortamında yayınlanır ve adaylar belgelerini temin eder.

Sınav giriş belgesi ASBÜSEM’in e-Başvuru Sistemi üzerinden kullanıcı adı ve şifre girilerek temin edilir.

Kullanıcı adı, T.C. kimlik numarasıdır.

Şifre, “Şifremi Unuttum” bağlantısındaki talimatları izleyerek yeniden tanımlanır.

Şifre tanımlama yönergesi için şu videoyu izleyebilirsiniz:

Şifre sıfırlama işlemi yaptığınızda tarafınıza şöyle bir mail gelecektir.

örnek mail

DİKKAT!

e-Başvuru Sistemi’ne bilgisayardan girmeniz gerekmektedir.

Sisteme erişim 14 Kasım 2022’ye kadar kapalı olacaktır.

20 Kasım 2022

Sınav Günü

Sınav, giriş belgelerinizde belirtilen adreslerde tek oturumda gerçekleştirilir.

Sınav Tipi: Çoktan Seçmeli

Soru Sayısı: 80

Sınav Süresi: 150 dk.

Sınav Başlama Saati: 10.30

Sınav Bitiş Saati: 13.00

Çoktan seçmeli sorulara verilen yanlış cevaplar doğru cevapları etkilemeyecektir.

Sınava gelirken kendi kalem, silgi ve açacaklarınızla gelmeniz gerekmektedir.

Sınava gelirken getirilmemesi gerekenler ve getirilmesine müsaade edilenler, sınav binasına ve salonlara giriş/çıkış saatleri gibi bilgiler sınav giriş belgesinde yer alacaktır.

Lütfen sınava gelmeden önce sınav giriş belgesinde yazan kuralları dikkatlice okuyunuz.

20 Kasım 2022 13.30 - 23 Kasım 2022 13.30

Sınav Sorularına ve Sınav Uygulamasına İtiraz Süreci

20 Kasım 2022 saat 13.30’dan 23 Kasım 2022 saat 13.30’a kadar sınav soruları ve cevap anahtarları adayların erişimine açılır.

Adaylar bu süre zarfında itirazlarını ASBÜSEM’e iletir.

Sınav soruları ve sınav uygulanmasına ilişkin itiraz başvuruları 3 (üç) gün içinde ASBÜSEM’e dilekçe ve dekontla yapılır. İtiraz başvuruları elden veya e-posta yolu ile ASBÜSEM’e ulaştırılır: asbusem@asbu.edu.tr

İtiraz edilen her bir soru için, ASBÜSEM'in banka hesabına 15,00 TL itiraz ücreti yatırılır.

IBAN: TR830001200941100044000026

Alıcı: Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü

Açıklama: TDYS Soru İtirazı, T.C. Kimlik No, Ad Soyad

23 Kasım 2022 saat 13.30’dan sonra yapılan itiraz başvuruları geçerli değildir.

Sorulara, cevap anahtarına ve sınavın uygulanmasına yönelik itirazlarınızı bir dilekçede madde madde listelenmiş halde belirtiniz.

Dilekçe ıslak imzalı olmalıdır.

Dilekçede adayın T.C. Kimlik numarası, imzası ve adresi yer almalıdır.

Dilekçenin e-posta yoluyla gönderilmesi için tarayıcıdan geçirilmiş olması veya belgenin tamamını içine alacak şekilde net/okunaklı bir fotoğrafının çekilmesi gerekmektedir.

İtiraz süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile adayın T.C. Kimlik numarası, imzası, adresinin bulunmadığı ve banka dekontu olmayan dilekçeler ile yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Duyurular için takipte kalınız.

Instagram  Facebook  LinkedIn  Twitter  YouTube

Kategoriler