TEMEL BİLGİSAYAR VE TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI SERTİFİKA PROGRAMI

18.00-21.00

1194 TL (KDV dahil)

ASBÜ Hazırlık Bilgisayar Laboratuvarı

Günümüzde her alanda bilgisayar kullanımı son derece yaygındır. İş hayatının rekabetçi ortamında her kesimden çalışanın temel bilgisayar kullanımı konusunda bilgi sahibi olması gerektirmektedir. Bilgisayar kullanım becerisine sahip olunmadığında iş takibi ve tamamlanması konusunda ciddi problemler yaşanmaktadır.

Bu sertifika programın amacı; günlük ve iş hayatında ihtiyaç duyulan temel bilgisayar eğitiminin kazandırılması ve teknoloji konusunda farkındalık oluşturmaktır. Özellikle iş ve eğitim dünyasında sıklıkla kullanılan Word, Excel ve PowerPoint gibi Ofis programlarının temel düzeyde kullanımı ile ilgili bilgilere de yer verilmektedir.

• Genel Bilgisayar Kavramları
  • İşletim Sistemi ve Dosya Yönetimi
  • Bilgi ve İletişim
  • Google Servisleri (Mail, Takvim, Doküman, E-Tablo, Sunu, Günlük)
  • MS POWERPOINT - Temel Ayarlar, Sunum Oluşturma, Metin, Görüntüler ve Tablo
  • MS POWERPOINT - Grafik ve Çizim Nesneleri, Ekran Gösterisi Efektleri, Slayt Gösterisi ve Çıktı Hazırlama
  • MS WORD - Kelime İşlemciye İlk Adımlar ve Temel İşlemler
  • MS WORD - Biçimlendirme (Metin, Paragraf, Belge)
  • MS WORD - Nesneler (Tablo, Resim. Görüntü, Grafik) ve Yazdırma
  • MS EXCEL - Giriş, Hücreler ve Çalışma Sayfaları
  • MS EXCEL - Biçimlendirme, Formüller ve İşlevler
  • MS EXCEL - Grafikler, Sayfa Yapısı ve Çıktıların Hazırlanması

Programa her yaş seviyesinde katılım sağlanabilir. Ayrıca sosyal bilimler alanında eğitim veren üniversitemizdeki öğrencilerin teknoloji konusunda farkındalığının arttırılması içinde yararlı olacaktır.

30 Kişi ile sınırlıdır.

Dr. Öğr. Üyesi Ali DURDU

Programa % 70 devam koşulunu sağlayan ve program sonunda yapılan sınavdan en az 70 puan alarak başarılı olanlara imzalı resmi başarı sertifikası verilir. Programa en az % 70 devam gösterip yapılacak sınavda 70 puanı geçemeyenlere ise yalnızca katılım belgesi verilecektir.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi personeline:  895,5 TL (KDV dâhil) (%25 İndirimli)

Birinci derece bir şehit yakını ile gazi veya birinci derece bir gazi yakınına: 895,5 TL (KDV dâhil) (%25 İndirimli)

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesinden mezun ve emekliler için: 895,5 TL (KDV dâhil) (%25 İndirimli)

Aynı Kuruluştan gelen en az 5 kişilik taleplerde: 895,5 TL (KDV dâhil) (%25 İndirimli)

KAYIT

Programa başvurmak isteyenler online başvuru butonuna tıklayarak kayıt yaptırabileceklerdir. Eğitimin açılması kesinleştiğinde tarafınıza ÖDEME ve kesin kayıt ile ilgili e- posta gönderilecektir.

Online Başvuru