İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı

Sorulara İtiraz Süreci

Değerli Adaylar,

29 Ocak 2023 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilmiş olan İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı'nın sorularına ve sınav uygulamasına ilişkin itiraz süreci aşağıda belirtilmiştir.

İptal Edilen Sorular

A kitapçığında 89. soru, B kitapçığında 49. soru; soru kökündeki hata nedeniyle iptal edilerek herkes için doğru kabul edilmiştir.

Bu sorular için itiraz başvurusunda bulunmanıza gerek yoktur.

Geçerli İtiraz Tarihleri

30 Ocak 2023 08.00 - 3 Şubat 2023 17.00

(5 iş günü)

İtiraz Süreci

Adaylar, sınav soruları ve sınav uygulamasına ilişkin itiraz başvurularını geçerli itiraz tarihleri arasında ASBÜSEM’e dilekçe ve dekontla iletir.

İtiraz başvuruları elden veya e-posta yolu ile ASBÜSEM’e ulaştırılır.

İtiraz edilen her beş soru için, ASBÜSEM'in banka hesabına 25,00 TL (Yirmibeş Türk Lirası) itiraz ücreti yatırılır.

IBAN: TR83 0001 2009 4110 0044 0000 26

Alıcı: Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü

Açıklama: İGUYS Soru İtirazı, T.C. Kimlik No, Ad Soyad

E-posta Adresi:

asbusem@asbu.edu.tr

Kurum Adresi:

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi
Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
Hükümet Meydanı No:2 06050
Ulus, Altındağ/ANKARA

E-posta ile yapılan itirazlarda mail konusuna "İGUYS Soru İtirazı" yazmanız rica olunur.

Değerlendirme Süreci

13 Şubat 2023 tarihine kadar sorulara yapılan itirazlar ASBÜSEM tarafından değerlendirilir ve cevaplanır.

14 Şubat 2023'te kesin olmayan sonuçlar yayınlanır.

15-21 Şubat 2023 tarihleri arasında sonuçlara itiraz süreci uygulanır.

Sorulara itiraz sürecinin hızlı ilerlemesi durumunda bu tarihler daha öne çekilebilir.

Değişen tarihler olduğunda ayrıca duyurusu yapılacaktır.

Kitapçıklara Erişim

Geçerli itiraz tarihleri arasında, cevap anahtarlı kitapçıklara e-Başvuru Sistemi üzerinden mevcut kullanıcı adı ve şifrelerinizle erişebilirsiniz: https://unitag.asbu.edu.tr/basvuru/

A ve B kitapçıkları tek dosyada birleştirilmiştir. Dosyanın ilk yarısı A kitapçığı, ikinci yarısı ise B kitapçığıdır.

Yalnızca sınava girmiş olan adaylar itiraz sürecinden yararlanabilir.

Bu sebeple kitapçıklara yalnızca sınava girmiş olan adaylar erişebilecektir. Sınava girmeyen adaylar için Kitapçık butonu aktif olmayacaktır.

Sınava girdiğiniz halde kitapçığa erişim kapalıysa veya sisteme girişte sorun yaşıyorsanız bize bildiriniz.

DİKKAT

Sorulara, cevap anahtarına ve sınavın uygulanmasına yönelik itirazlarınızı bir dilekçede madde madde listelenmiş halde açıklayıcı bir şekilde belirtiniz.

3 Şubat 2023 saat 17.00’dan sonra yapılan itiraz başvuruları geçerli değildir.

Dilekçe ıslak imzalı olmalıdır.

Dilekçede adayın T.C. kimlik numarası, imzası ve adresi yer almalıdır.

Dilekçenin e-posta yoluyla gönderilmesi için tarayıcıdan geçirilmiş olması veya belgenin tamamını içine alacak şekilde net/okunaklı bir fotoğrafının çekilmesi gerekmektedir.

İtiraz süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile adayın T.C. kimlik numarası, imzası, adresinin bulunmadığı ve banka dekontu olmayan dilekçeler ile yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

İletişim için:

asbusem@asbu.edu.tr

Duyurular için takipte kalınız.

Instagram  Facebook  LinkedIn  Twitter  YouTube

Kategoriler