İl Göç Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı (2024)

Yazılı Sınavı Kesin Olmayan Sonuçları

Değerli Adaylar,

Kesin olmayan sonuçlar yayınlanmıştır. Sınav sonucuna e-Başvuru Sistemi üzerinden mevcut şifrelerinizle giriş yaparak ulaşabilirsiniz.

Sorulara yapılan itiraz değerlendirmeleri sonucunda 1 soru iptal edilip herkes için doğru kabul edilmiştir.

İptal edilen soru: A kitapçığı 64. soru ile B kitapçığı 69. soru

Sınav duyurusunda belirtilen

"İçişleri Bakanlığına bağlı Göç İdaresi Başkanlığı taşra teşkilatında boş bulunan Genel İdare Hizmetleri Sınıfından 8 inci ve 9 uncu derecelerden toplam 76 (yetmiş altı) adet İl Göç Uzman Yardımcısı kadrosuna 11 Temmuz 2013 tarihli ve 28704 sayılı Resmî Gazetede yayımlanan İl Göç Uzmanlığı Yönetmeliği hükümleri uyarınca giriş sınavı ile İl Göç Uzman Yardımcısı alınacaktır."

ile

"Yazılı sınav sonucunda 70 (yetmiş) puandan az olmamak üzere, en yüksek puandan başlanarak alınacak İl Göç Uzman Yardımcısı sayısının dört katına kadar aday sözlü sınava çağrılacaktır. Son sıradaki adayla aynı puanı alan adaylar da sözlü sınava çağrılacaktır."

ifadesi dikkate alınarak yapılan değerlendirmede, 304. sıradaki adayın puanı (74) geçer not kabul edilerek toplamda 322 aday başarılı kabul edilmiştir.

Aynı puan alan adayların sıralaması KPSS puanlarına göre, büyükten küçüğe olacak şekilde belirlenmiştir.

İtirazlar sonrası yapılan değerlendirmelere göre, kesin sonuçlar yayınlandığında bu sıralama ve sayılar değişkenlik gösterebilir.

Bundan sonraki süreç şöyle devam edecektir.

TARİH SÜREÇ AÇIKLAMA
14-20 Şubat 2024

Sonuçlara İtirazların Alınması

(7 gün)

Sonuçlara ilişkin itirazların alınması sonuçların yayınlanma tarihinden itibaren 20 Şubat 2024 Salı saat 17.00 mesai bitimine kadardır.

İtiraz başvuru ücreti KDV dahil 50,00 TL (Elli Türk Lirası) dır. Bkz. YAZILI SINAVIN DUYURULMASI VE İTİRAZ

Adaylar, sınav sonuçlarına ilişkin itiraz başvurularını geçerli itiraz tarihleri arasında ASBÜSEM’e dilekçedekont ve arkalı önlü kimlik fotokopisi ile iletir.

İtiraz başvuruları elden veya kargo/posta yolu ile ASBÜSEM’e ulaştırılır.

E-posta ile yapılan başvurular geçersizdir.

Sınav Sonucuna İtiraz Dilekçesi

21-27 Şubat 2024

İtiraz Değerlendirilmesi

(5 iş günü)

Sonuçlara Yapılan İtirazların Değerlendirilmesi

İtiraz başvuru ücretlerinizi aşağıdaki banka hesabına göndermeniz gerekmektedir.

IBAN: TR83 0001 2009 4110 0044 0000 26

Alıcı: Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü

Açıklama: İGUYS Sonuç İtirazıT.C. Kimlik No, Ad Soyad

Kurum Adresi:

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi
Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
Hükümet Meydanı No:2 06050
Ulus, Altındağ/ANKARA

DİKKAT

20 Şubat 2024 saat 17.00’dan sonra yapılan itiraz başvuruları geçerli değildir.

Dilekçe ıslak imzalı olmalıdır.

Dilekçede adayın T.C. kimlik numarası, imzası ve adresi yer almalıdır.

Ekinde banka dekontu ve arkalı önlü kimlik fotokopisi olmayan dilekçeler geçerli değildir.

E-posta ile yapılan başvurular geçerli değildir

İtiraz süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile adayın T.C. kimlik numarası, imzası, adresinin bulunmadığı, banka dekontu ve arkalı önlü kimlik fotokopisi olmayan dilekçeler ile yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

İletişim için:

asbusem@asbu.edu.tr

Örnek dilekçe şablonları için: https://sem.asbu.edu.tr/tr/formlar

Belgeye Erişim Adımları

Adım 1: Anasayfada "Başvurularım" düğmesine tıklayınız.

Adım 2: IGUYS-2024 kodlu programı seçtikten sonra yan penceredeki Program Sonrası Belge butonuna tıklayınız.

Daha önce anket doldurmayanlar için 5 soruluk kısa bir anket çıkmaktadır. Bu anketi doldurduktan sonra sonuç belgenize ulaşabilirsiniz.

asbusem

Duyurular için takipte kalınız.

Instagram  Facebook  LinkedIn  Twitter  YouTube

Kategoriler