YÖNETİCİLİKTE KÜRESEL TRENDLER VE YEREL BAĞLAM

(TÜRKİYE İŞ ORTAMINDA NASIL YÖNETİCİLİK İŞ GÖRÜR?)

küresel trendler

Cuma-Cumartesi

Cuma 18:30-21:30

Cumartesi  09:30-12:30

ASBÜ Güvercinlik Salonu

Birçok alanda olduğu gibi yöneticiliğin anlatımında ve uygulamasında da dünyanın hemen hemen her yerinde batı, özellikle de Kuzey Amerika kökenli model ve araçlar küresel bir şekilde yaygınlık kazanmış görülmektedir. Küresel model ve trendlerin en iyi çözüm olarak uygulanması birçok konuda çözüm sağlamakla birlikte, bunların standart bir paket olarak her yerde uygulanıyor olması yerelde yaşanan sorunların çözümünde yetersiz olmak bir tarafa yeni sorunların ortaya çıkmasına da yol açabilmektedir. Küresel düzeyde yaygınlık kazanan eğilim, model ve araçlarla yerel dinamikler arasında nasıl bir yol izlenebilecektir? Bu eğitim programında bu sorunun olası cevapları tartışılacaktır. Programa katılanların Türkiye iş ortamında yöneticilik yaparken küresel trend ve modeller ile yerel dinamiklere bağlı oluşan uygulamalar arasında nasıl bir çıkış yakalanabileceğine ilişkin farkındalık ve anlayış kazanmaları amaçlanmaktadır.

• Yöneticilikte küresel model ve trendler
  • Türkiye iş ortamında tarihsel süreçte oluşan anlayış ve eğilimler
  • Türkiye iş ortamında küresel trendler ve yerel dinamiklere bağlı anlayış ve uygulamalar
  • Küresel trendler ve Türkiye iş ortamında ön plana çıkan yöneticilik eğilimleri ve davranış örüntüleri
  • Türkiye iş ortamında küresel ve yerel temelli yöneticilik eğilimleri ve olası sonuçları

Kamu ya da özel sektörde yerel ya da uluslararası kurum ve kuruluşlarda alt, orta ve üst kademede yöneticilik yapan ya da yönetici adayı kişiler katılabilir.

Prof. Dr. Ali DANIŞMAN

Programa % 70 devam koşulunu sağlayan katılımcılara imzalı resmi katılım belgesi verilir.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi personeline:  355,5 TL (KDV dâhil) (%25 İndirimli)

Birinci derece bir şehit yakını ile gazi veya birinci derece bir gazi yakınına: 355,5 TL (KDV dâhil) (%25 İndirimli)

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesinden mezun ve emekliler için: 355,5 TL (KDV dâhil) (%25 İndirimli)

Aynı Kuruluştan gelen en az 5 kişilik taleplerde: 355,5 TL (KDV dâhil) (%25 İndirimli)

Programa başvurmak isteyenler online başvuru butonuna tıklayarak kayıt yaptırabileceklerdir. Eğitimin açılması kesinleştiğinde tarafınıza ÖDEME ve kesin kayıt ile ilgili e- posta gönderilecektir.