YEREL YÖNETİMLERDE 657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNU UYGULAMALARI EĞİTİMİ

Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma

838,8 TL (KDV dâhil)

ASBÜ Güvercinlik Salonu

Yerel yönetimlerde hizmetlerin etkin, verimli ve kaliteli sunumunun sağlanabilmesi için temel koşut hizmet sunan personelin ve yöneticilerin niteliğinin yüksek olmasının sağlanması ve sürdürülebilmesidir. Görev yapan yöneticilerin personel rejimi, disiplin rejimi, kadro uygulamaları konularında etkili ve verimli yönetimin gerçekleşebilmesi için gerekli temel bilgi ve beceri kazandırmayı, kamu personel yönetiminin işlev ve süreçlerine stratejik bakabilme yetkinliği kazandırmayı amaçlamaktadır.

• Mahalli İdarelerde Kadro Uygulamaları
  • 4483-Rejimi ve Uygulaması
  • Disiplin Rejimi ve Uygulaması-
  • Mali ve Sosyal Haklar ile Toplu Sözleşme Uygulamaları
  • DMK’nın Genel Sorunları
  • Kamu Personel Rejimi
  • Hizmete Alma

Yerel yöneticiler, personel müdürlüğü veya ilgili birimlerinde çalışan ve bu alanda kariyer yapmak isteyen bireyler katılabilir. Eğitime katılım için “en az ön lisans mezunu olmak” ön koşulu aranmaktadır.

Prof. Dr. Onur E. ASLAN

Diğer öğretim üyeleri bilahare belirlenecektir.

EĞİTİM ÜCRETİ: 838,8 TL (KDV Dâhil).

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi personeline:  629,1 TL (KDV dâhil) (%25 İndirimli)

Birinci derece bir şehit yakını ile gazi veya birinci derece bir gazi yakınına: 629,1 TL (KDV dâhil) (%25 İndirimli)

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesinden mezun ve emekliler için: 629,1 TL (KDV dâhil) (%25 İndirimli)

Aynı Kuruluştan gelen en az 5 kişilik taleplerde: 629,1 TL (KDV dâhil) (%25 İndirimli)