TAKIM KURMA ve GELİŞTİRME EĞİTİMİ

Salı, Perşembe

594 TL (KDV dahil)

ASBÜ Güvercinlik Salonu

Tüm örgütlerde planlama, karar alma ve uygulama aşamalarında takım halinde çalışma giderek daha sık gözlemlenmektedir. Takım çalışması çalışanların ortak hedefler çerçevesinde birbirlerine bağlayarak sinerji yaratılmasına yardımcı olur. Ortak hedefler çerçevesinde bir arada çalışanlar açık bir iletişim kurup, takım içerisindeki rollerini doğru tanımladıkları durumda daha iyi sonuçlar elde ederler. Eğitimde bir takımın başarılı olması için amaç ve performans hedeflerini nasıl koyması gerektiği, ortak yaklaşımı nasıl sağlayabilecekleri çeşitli uygulamalar yapılarak ele alınacaktır.

• Takım nedir?
  • Takımların ortak özellikleri
  • Takımların hedefleri ve performansları
  • Önceliklendirme matrisi
  • Takımlarda görev dağılımı
  • Takım rol ve sorumluluklar şablonu
  • Takım geliştirme modeli
  • Takımlarda problem çözümü
  • Takımlarda karar alımı
  • Takımlarda Motivasyon
  • Takım liderliği
  • Takım kuralları
  • Takımlarda İletişim
  • Takımlarda müzakere stratejileri

Takım halinde çalışan, takım çalışması becerilerini artırmak isteyenler bu seminere katılabilir.

Eğitim, konusunda uluslararası araştırma deneyimine sahip uzman öğretim elemanları tarafından verilecektir.

Programa % 70 devam koşulunu sağlayan katılımcılara imzalı resmi katılım belgesi verilir.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi personeline:  445,5 TL (KDV dâhil) (%25 İndirimli)

Birinci derece bir şehit yakını ile gazi veya birinci derece bir gazi yakınına: 445,5 TL (KDV dâhil) (%25 İndirimli)

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesinden mezun ve emekliler için: 445,5 TL (KDV dâhil) (%25 İndirimli)

Aynı Kuruluştan gelen en az 5 kişilik taleplerde: 445,5 TL (KDV dâhil) (%25 İndirimli)

Programa başvurmak isteyenler online başvuru butonuna tıklayarak kayıt yaptırabileceklerdir. Eğitimin açılması kesinleştiğinde tarafınıza ÖDEME ve kesin kayıt ile ilgili e- posta gönderilecektir.