Ana içeriğe atla

Yeri

ASBÜ Derslikleri

EĞİTİMİN AMACI

Bilgi çağında, işletme ve kurumların amaç ve stratejilerine ulaşabilmelerinde ve diğer kurumlar tarafından taklit edilemeyen bir kurum kültürü inşa etmelerinde temel belirleyici sahip oldukları insan kaynağının kalitesi ve yetkinlikleridir. Bu program, katılımcılara insan kaynağının etkili ve verimli bir şekilde yönetilmesine ilişkin temel bilgi ve beceri kazandırmayı, insan kaynakları yönetiminin işlev ve süreçlerine stratejik bakabilme yetkinliği kazandırmayı amaçlamaktadır.

EĞİTİM İÇERİĞİ

• İnsan Kaynakları Yönetiminde Drama Uygulamaları
  • Bilgi Toplumunda İnsan Kaynakları Yönetimi
  • İnsan Kaynağı ile Değer ve Marka İnşa Etmek
  • İnsan Kaynakları Planlaması
  • İş Analizi ve İş Tasarımı
  • Nitelikli İnsan Kaynağı Seçme ve Yerleştirme
  • İş Mülakatı Uygulaması
  • Eğitim ve Geliştirme
  • Performans Yönetimi
  • Kariyer Planlama ve Yedekleme
  • Ücret ve Ödül Yönetimi
  • İş Sağlığı ve Güvenliği
  • Motivasyon
  • Örnek Olay Uygulamaları

KİMLER KATILABİLİR?

İnsan kaynakları yönetimi alanında uzmanlaşmak ve bu alanda kariyer yapmak isteyen bireyler katılabilir. Eğitime katılım için “en az ön lisans mezunu olmak” ön koşulu aranmaktadır.

KONTENJAN

30 Kişi ile sınırlıdır.

EĞİTMENLER

Prof. Dr. Ali DANIŞMAN

Prof. Dr. Onur Ender ASLAN

Doç. Dr. Mustafa ÇOLAK

Dr. Öğr. Üyesi İhsan AYTEKİN

Dr. Öğr. Üyesi Zehra ERŞAHİN

BELGELENDİRME

Programa % 70 devam koşulunu sağlayan ve program sonunda yapılan sınavdan en az 70 puan alarak başarılı olanlara imzalı resmi başarı sertifikası verilir. Programa en az % 70 devam gösterip yapılacak sınavda 70 puanı geçemeyenlere ise yalnızca katılım belgesi verilecektir.

ÜCRET

EĞİTİM ÜCRETİ:  2490 TL (KDV Dahil)

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi mensup ve öğrencileri: 1992 TL (KDV Dahil) (%20 İndirimli)

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi'nden mezun ve emekliler ile şehit eş ve çocuklarına, gazilere: 2116,5 TL (% 15 İndirimli)

Aynı Kuruluştan gelen en az 5 kişilik taleplerde:  1992 TL (KDV dâhil) (%20 İndirimli)

BAŞVURU VE KAYIT

Programa başvurmak isteyenler online başvuru butonuna tıklayarak kayıt yaptırabileceklerdir. Eğitimin açılması kesinleştiğinde tarafınıza ÖDEME ve kesin kayıt ile ilgili e- posta gönderilecektir.

Online Başvuru Butonu