İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİCİLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI

Salı, Çarşamba, Cuma

2,988 TL (KDV dahil)

ASBÜ Derslikleri

Bilgi çağında, işletme ve kurumların amaç ve stratejilerine ulaşabilmelerinde ve diğer kurumlar tarafından taklit edilemeyen bir kurum kültürü inşa etmelerinde temel belirleyici sahip oldukları insan kaynağının kalitesi ve yetkinlikleridir. Bu program, katılımcılara insan kaynağının etkili ve verimli bir şekilde yönetilmesine ilişkin temel bilgi ve beceri kazandırmayı, insan kaynakları yönetiminin işlev ve süreçlerine stratejik bakabilme yetkinliği kazandırmayı amaçlamaktadır.

• İnsan Kaynakları Yönetiminde Drama Uygulamaları
  • Bilgi Toplumunda İnsan Kaynakları Yönetimi
  • İnsan Kaynağı ile Değer ve Marka İnşa Etmek
  • İnsan Kaynakları Planlaması
  • İş Analizi ve İş Tasarımı
  • Nitelikli İnsan Kaynağı Seçme ve Yerleştirme
  • İş Mülakatı Uygulaması
  • Eğitim ve Geliştirme
  • Performans Yönetimi
  • Kariyer Planlama ve Yedekleme
  • Ücret ve Ödül Yönetimi
  • İş Sağlığı ve Güvenliği
  • Motivasyon
  • Örnek Olay Uygulamaları

İnsan kaynakları yönetimi alanında uzmanlaşmak ve bu alanda kariyer yapmak isteyen bireyler katılabilir. Eğitime katılım için “en az ön lisans mezunu olmak” ön koşulu aranmaktadır.

30 Kişi ile sınırlıdır.

Prof. Dr. Ali DANIŞMAN

Prof. Dr. Onur Ender ASLAN

Doç. Dr. Mustafa ÇOLAK

Dr. Öğr. Üyesi İhsan AYTEKİN

Dr. Öğr. Üyesi Zehra ERŞAHİN

Programa % 70 devam koşulunu sağlayan ve program sonunda yapılan sınavdan en az 70 puan alarak başarılı olanlara imzalı resmi başarı sertifikası verilir. Programa en az % 70 devam gösterip yapılacak sınavda 70 puanı geçemeyenlere ise yalnızca katılım belgesi verilecektir.

EĞİTİM ÜCRETİ:  2,988 TL (KDV Dahil)

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi personeline: 2,241 TL (KDV dâhil) (%25 İndirimli)

Birinci derece bir şehit yakını ile gazi veya birinci derece bir gazi yakınına: 2,241 TL (KDV dâhil) (%25 İndirimli)

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesinden mezun ve emekliler için: 2,241 TL (KDV dâhil) (%25 İndirimli)

Aynı Kuruluştan gelen en az 5 kişilik taleplerde: 2,241 TL (KDV dâhil) (%25 İndirimli)

Programa başvurmak isteyenler online başvuru butonuna tıklayarak kayıt yaptırabileceklerdir. Eğitimin açılması kesinleştiğinde tarafınıza ÖDEME ve kesin kayıt ile ilgili e- posta gönderilecektir.