Etkinlikler

Soruşturma Evresinde Etkin Avukatlık Eğitimi yüzyüze grubu için başarıyla düzenlendi.
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü personeline yönelik "Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı" 22 Şubat 2020 tarihinde yapılmıştır.
15-16 Şubat 2020 tarihlerinde farklı il ve üniversitelerden gelen katılımcılarla "AMOS ile Yapısal Eşitlik Modellemesi Eğitimi" yüksek motivasyonla tamamlanmıştır.
Türk Patent ve Marka Kurumu personeline yönelik "Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı" 22 Aralık 2019 tarihinde yapılmıştır.
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı personeline 4-6 Aralık 2019 tarihleri arasında Merkez Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi İhsan AYTEKİN tarafından "Bilgi Toplumunda İnsan Kaynakları Eğitimi" verilmiştir.
Orman Genel Müdürlüğü personeline yönelik yapılan "2019 Yılı Unvan Değişikliği Sınavı" 19.10.2019 tarihinde tamamlandı.
27-28 Nisan 2019 tarihlerinde farklı il ve üniversitelerden katılımcılarımızla AMOS ile Yapısal Eşitlik Modellemesi Eğitimimizi yüksek motivasyonla tamamladık.
MSB ANT Başkanlığı’nın değerli çalışanlarına yönelik düzenlemiş olduğumuz “Yazışma Kuralları Sertifika Programı” eğitimimiz yüksek motivasyonla başladı...
10-11-12 Nisan 2019 tarihleri arasında TİKA'da düzenlemiş olduğumuz Araştırma Yöntemleri ve Uzmanlık Tezi Yazım Eğitimi" Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Mehmet BARCA'nın katılımlarıyla tamamlanmıştır.
"Aracı, Düzenleyici ve Durumsal Etki Analizi Eğitim Semineri" 23-24 Mart 2019 tarihlerinde ASBÜ'de gerçekleştirilmiştir.
"Eğiticilerin Eğitimi Sertifika Programı (İdari Personel)" Sertifika Takdim Töreni Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Mehmet BARCA' nın katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.
"Eğiticilerin Eğitimi Sertifika Programı (İdari Personel)" 17-27 Aralık 2018 tarihleri arasında ASBÜ'de gerçekleştirilmiştir.